Yeasayer plant er nog een concert in Doornroosje bij

Innovatieve New Yorkse band Yeasayer heeft komende zomer dankzij knap en goed opgepikt album Odd Blood een druk tourschema voor de boeg. Zo staat de groep in augustus in ieder geval op het Duitse Haldern Pop en een weekje later op het grote Lowlands-festival in de Flevopolder. Er was vlak na Lowlands blijkbaar nog plek in de agenda voor een kleine clubshow: na een eerder optreden in Doornroosje in 2008, keert Yeasayer op maandag 23 augustus terug naar Nijmegen voor een concert.

De voorverkoop voor dit concert in Doornroosje is dit weekend al van start gegaan: tickets kosten 20 euro. In het najaar keert Yeasayer overigens nog een keer terug naar de Randstad, dan voor een optreden in de Amsterdamse Melkweg, op vrijdag 29 oktober. Op Pinkpop en in de Desmet Studio’s bewees de groep onlangs al heel sterk live z’n mannetje te staan.

Yeasayer op Pinkpop 2010: 2080

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yeasayer plant er nog een concert in Doornroosje bij

  1. Arend

    En laten we Pukkelpop niet vergeten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>