Prijsvraag: win kaarten voor Hanne Hukkelberg in Paradiso

Terug in Paradiso op woensdag 8 september: Noorse zangeres Hanne Hukkelberg, die nog eens op een Europese tour is gegaan ter ere van haar jongste, derde studio-album Blood From A Stone van vorig jaar. Hierop komt de zangeres annex multi-instrumentaliste poppiër, dynamischer en voller uit de hoek dan voorheen. Volp[ spelen met fietsbellen, wijnglazen en afwasborstels zoals op debuut Little Things uit 2004 is er niet meer bij. Wel laat de dit jaar dertig geworden Noorse in de spannende liedjes meer dan ooit haar voorliefde horen voor onder meer Cocteau Twins en PJ Harvey, zodat ze soms grilliger klinkt.

Voor het concert in Paradiso van woensdag 8 september mag ik 3 x 2 kaarten weggeven. Om kans te maken geef je antwoord op de volgende vraag:

- Voor welke Disney-film leverde Hanne Hukkelberg vrij recent een liedje aan op de soundtrack?

Mail het juiste antwoord uiterlijk zondag 5 september naar [email protected], o.v.v. Hanne Hukkelberg.De winnaars krijgen daags voor het concert per e-mail bericht.

Hanne Hukkelberg – Blood From A Stone

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>