Metallica toch niet per helikopter naar Landgraaf

Grote bands kunnen zo wisselvallig zijn als het weer tijdens Pinkpop. En dan is een hoop geregel van tevoren voor niets geweest. Zoals in het geval van Metallica, deze vrijdagavond de grote afsluiter van de eerste dag Pinkpop. De band zou met een helikopter naar van Amsterdam naar een bedrijventerrein bij Landgraaf vliegen en van daaruit met glimmende Mercedessen naar Pinkpop rijden. Alle vergunningen, voertuigen, politie-escorte, chauffeurs en andere zaken waren geregeld, maar verdomd: nu komen James Hetfield en co. toch met de auto uit Amsterdam… Gedoe!

Dat lezen we althans in een amusant verhaal van gratis Dagblad De Pers, waar nog meer in staat over wat er allemaal bij een Metallica-show van twee uur komt kijken en wat Pinkpop er zoal voor moet doen. Als de heren nu maar op tijd bij Pinkpop aankomen: de files in Zuid-Limburg liegen er op het moment van schrijven – vrijdagmiddag, uurtje of drie – bepaald niet om.

Zaterdagavond speelt Metallica trouwens alweer in Madrid, Spanje. Of de band er per auto, helikopter of privéjet heen gaat, is nog onbekend. Metallica betreedt vrijdagavond op Pinkpop als alles goed gaat rond 20.15 uur het Zuid-Podium. Zaterdagavond om middernacht is er een korte registratie van het optreden te zien op Nederland 3.

Het hele weekend lees je meer Pinkpop-updates op Alternative Blog. Stay tuned!

Lees ook:
- SMS vanaf Pinkpop (3): Duizenden vuisten de lucht in voor Metallica
- Dik 90.000 man is klaar voor Pinkpop 2008…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>