Combitickets Rock Werchter 2009 uitverkocht

Mogelijk een nieuw snelheidsrecord? Een kleine drie maanden voor Rock Werchter 2009, dit jaar van donderdag 2 tot en met zondag 5 juli, zijn de 65.000 combitickets voor het vierdaagse festival bij het Belgische Leuven zo goed als compleet uitverkocht bij Goformusic en KBC Ticketshop. Eerder waren de dagkaarten voor de vrijdag al snel op, vanwege de komst van überheadliner Coldplay op die dag. Werchter boekt verder volgens het principe ‘al het groots pakken wat je pakken kan’. Zodat de verspreiding van andere grote namen over alle dagen, waaronder Metallica, Oasis, Kings Of Leon, The Prodigy, Nine Inch Nails, Placebo, Nick Cave and the Bad Seeds, Franz Ferdinand en Kaiser Chiefs, zal zeker voor het snelle uitverkopen van de vierdagentickets à 169 euro hebben gezorgd. Hoezo recessie?

En wellicht dat wat teleurstelling op internet over het programma van Pinkpop 2009 nogal wat meer Nederlanders heeft doen besluiten dit jaar voor Werchter te kiezen, waar veel meer grote namen staan. Toch loopt ook het festival in Landgraaf niet slecht; twee weken terug waren er al ruim 70.000 dag- en weekendkaarten voor de jubileumeditie van Pinkpop de deur uit.

Mensen die nog van plan waren een combiticket voor Rock Werchter aan te schaffen maar nu vooralsnog naast de pot hebben geplast, doen er goed aan de reserveringssite van Goformusic.be de komende weken in de gaten te houden. Van mensen die hebben gereserveerd, maar niet tijdig een acceptgiro hebben betaald, komen de tickets mogelijk weer in de verkoop.

De laatste reeks namen voor de 35ste aflevering van Rock Werchter moet overigens nog bekend worden gemaakt.

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Combitickets Rock Werchter 2009 uitverkocht

  1. Ouch!

    Was natuurlijk wel te verwachten

      /   Reply  / 
  2. tessa

    nu ben ik boos!!!
    ik heb vanaf donderdag elke dag geprobeerd die tickets te kopen en t lukte steeds niet verdomme! zeg dan gewoon donderdag al dat het is uitverkocht! grrr!!!

      /   Reply  / 
  3. Kyrill

    Ik heb mijn acceptgiro voor de ticket meteen overgemaakt. Ik baal ontzettend dat ik waarschijnlijk alleen moet gaan. Maar als ze mijn ticket in de verkoop doen aan iemand anders word ik echt GEK.

      /   Reply  / 
  4. Alfie

    nou wij hebben donderdag de kaartjes besteld! lucky lucky lucky..

      /   Reply  / 
  5. Bla

    Ahh ik hoop echt niet op een overkill aan Nederlanders, maar ik vrees met grote vrezen :( .

      /   Reply  / 
  6. andreas

    Wanneer ongeveer komen er normaalgezien tickets vrij? En hoeveel zijn er dat dan en hoelang duurt het tegen ze weer uitverkocht zijn?

      /   Reply  / 
    1. Joris Rietbroek Auteur

      Moeilijk te zeggen, als een paar honderd mensen eind vorige week hebben besteld, maar deze week niet betalen, dan zouden die kaarten vrij moeten komen. De organisatie wil, met als reden om de zwarthandel dwars te zitten, ook nog wel eens vlak voor het festival een paar duizend combitickets vrijgeven. Reden twee is dan natuurlijk om nog iets meer aan kaartverkoop te verdienen, maar als het de zwarthandel daadwerkelijk dwars zit, vind ik dat prima.

        /   Reply  / 
  7. Pingback: Belgenhumor: Milk Inc. vervangt Flaming Lips op Werchter, laatste namen | Alternative

  8. hanne

    Ik wil heel graag gaan naar rock werchter maar de tickets waren snel uitverkocht en heb er dus geen meer kunnen vinden. Heb nog de kans om eventueel toch te gaan… Help me aub door naar volgende link te gaan en te stemmen!! Gewoon stemmen op de eerste foto die je ziet! (Liefst een 5 natuurlijk.. :) )

    http://www.humo.be/tws/wedstrijden/WERCHTER2009-overview.html?id=27653#upload

    Alvast bedankt! De wedstrijd loopt morgen af..

    Hanne

      /   Reply  / 
  9. Pingback: Combitickets Rock Werchter 2010 uitverkocht | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>