Kings Of Leon op Benicassim festival gecanceld door noodweer

Lekker dan. Denk je fijn eens naar een popfestival te gaan in Spanje, want daar is het natuurlijk gegarandeerd mooi weer. Niet dus: het Benicassim festival van dit weekend is gisteravond stilgelegd vanwege noodweer. Zodoende kon een optreden van Kings Of Leon tot twee keer aan toe niet doorgaan, meldt NME. De band rond de drie gebroeders en neef Followill stond vrijdagavond gepland voor een optreden, dat door het slechte weer werd uitgesteld naar zaterdagavond. Die show kon echter opnieuw niet doorgaan door de harde wind. Onder meer de videoschermen aan de zijkant van het podium dreigden los te raken. Ook een eerder gepland optreden van Lily Allen ging niet door.

Dat is knap vervelend voor zo’n groot Spaans festival, waar flink wat buitenlanders op af komen dankzij de normaliter warme weersomstandigheden, en dit jaar optredens van Paul Weller, Oasis en Franz Ferdinand.

De organisatie heeft nog geprobeerd om Kings Of Leon op zondagavond neer te zetten, maar de band moest doorreizen voor een optreden in Zwitserland. Voor de zondagavond en -nacht staan er nog optredens gepland van The Killers, Calexico en Friendly Fires. De organisatie doet een handreiking aan de bezoekers: mensen met slechts kaartjes voor de vrijdag of de vrijdag en de zaterdag, kunnen nu ook eenvoudig de zondag van het festival bezoeken.

Noodweer op Benicassim

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>