Prijsvraag: win twee passepartouts voor Motel Mozaïque

Over muziek- en kunstenfestival Motel Mozaïque gesproken in de vorige post, op 9 en 10 april wederom op diverse locaties in Rotterdam: ruim anderhalve week van te voren mag ik een set van twee passepartouts verloten. Wonderlijk genoeg is het festival ondanks een dijk van een line-up nog niet uitverkocht geraakt, terwijl je er in oa. de Schouwburg, Watt, Rotown en Lantaren/Venster optredens mag verwachten van onder anderen Band Of Horses, Fuck Buttons, Fink, Mumford & Sons, DM Stith, Angus & Julia Stone, Moss, Chrystal Antlers, Fool’s Gold, Admiral Freebee, The Gaslamp Killer, The Strange Boys en vele anderen. Om kans te maken moet je natuurlijk wel net iets meer doen dan een simpel muziekvraagje beantwoorden… Overnachtingen zijn niet inbegrepen bij de te winnen kaartjes, maar zoals bekend is het op Motel Mozaïque jaarlijks mogelijk om op de meest opmerkelijke plekken in de stad te overnachten.

Om kans te maken op twee dagen Motel Mozaïque met een persoon gezelschap, wil ik graag dat je in een mailtje tenminste drie plekken noemt waar overnachten op Motel Mozaïque de afgelopen jaren mogelijk was. Exacte locaties in de stad hoef je dus niet te noemen, wel de soorten plekken waar slaapzakken werden uitgerold. Drie antwoorden noemen volstaat in principe, maar wie de meeste juiste slaapplaatsen noemt, wint de kaartjes!

Graven in dat geheugen dus, en stuur je antwoord uiterlijk zaterdag 3 april naar [email protected], o.v.v. Motel Mozaïque. De winnaar krijgt per e-mail bericht. Succes!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>