De laatste 700 Lowlands-kaarten gaan in de verkoop

Komt de Vifit je na weken lens drinken de neus- en oorgaten uit, heb je voor Piet Snot een proefabonnement genomen op NRC Next en leverden kaartenacties van Oor, 3VOOR12 en Converse ook al niets op? Dan is dinsdagmiddag 17 augustus je allerlaatste kans om op het allerlaatste moment nog voor de normale verkoopprijs aan kaarten te komen voor Lowlands 2010. Om 14.00 uur komen er via de Lowlands-website nog één maal circa 700 kaarten in de verkoop. De actie is bedoeld om mensen die alsnog héél graag willen bij de zwarthandel weg te houden. Ook komen er nog enkele tickets vrij die waren bedoeld voor sponsors en gasten.

Wees snel, want net als bij vorige soortgelijke spoedverkoopacties, zijn de tickets ongetwijfeld binnen luttele minuten weg. Houd intussen je ogen open, bijv. op Twitter: ook mensen die op het laatste moment toch niet kunnen, bieden nog wel eens voor de eerlijke kostprijs van 155 euro hun kaartje aan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>