London Calling 2010/II: Tame Impala, The Futureheads

Dat tweedaags festival met de nadruk op Britse muziek London Calling steeds internationaler wordt, was al duidelijk, met voor de komende editie naast Engelse ook Ierse, Amerikaanse en een enkele Scandinavische band op het programma. Als voormalig Engelse kolonie telt Australië ook een beetje mee, dus komt down under-ontdekking van dit jaar Tame Impala naar London Calling in Paradiso op vrijdag 12 en zaterdag 13 november. Als een van de weinige echt nieuwe bands op de afgelopen Lowlands, was de volop galmende en groovende Beatle-esque psychedelische rock van de Australiërs een van de hoogtepunten in Biddinghuizen. Ook nieuw bevestigd voor de aankomende London Calling: oudgedienden The Futureheads, Frankie & The Heartstrings en Jaill

Eerder bevestigde de organisatie al de komst van onder meer het Deense The Rumour Sets Fire, We Are Scientists, Ratatat, Yuck, Villagers, Wavves, Warpaint, Lulu & the Lampshades, Beach Fossils, Good Shoes, North Atlantic Oscillation en Race Horses voor de herfsteditie van London Calling. De voorverkoop is al een tijdje aan de gang: voor dertig euro ben je er twee avonden bij (passepartout), voor één avond betaal je 17,50 voor een kaartje, exclusief servicekosten en Paradiso-lidmaatschap.

Tame Impala – Sollitude Is Bliss

The Futureheads – Radio Heart

Frankie & The Heartstrings – Fragile

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>