De grote Crossing Border-dagen zijn uitverkocht

Het kon natuurlijk bijna niet anders met zo’n dijk van een line-up: alle kaarten voor de vrijdag en zaterdag van het Haagse Crossing Border-festival zijn een maand voor het evenement schoon uitverkocht. Dat zat er dik in, met geboekte namen als die van The National, Spoon, Midlake, Low, The Walkmen, Blitzen Trapper, These New Puritans, Local Natives, Nina Kinert, John Grant en vele, vele anderen.

Definitieve tijdschema’s zijn er inmiddels ook, wel met de vervelende constatering dat The Walkmen nu grotendeels tegelijkertijd spelen met The National, in hetzelfde gebouw. Klik op de links voor de tijdschema’s van de vrijdag en de zaterdag, en zie met eigen ogen hoe pijnlijk keuzes kunnen zijn.

Voor wie te lang heeft getwijfeld: er zijn nog wel kaarten voor de afgeslankte Crossing Border-editie in Antwerpen op zondag 21 november, met aldaar optredens van onder anderen Ed Harcourt, Spoon, Local Natives en dichtende acteur Michael Madsen. Overigens zijn er nog wel tickets beschikbaar voor het losse concert van Rufus Wainwright in de Haagse Koninklijke Schouwburg, op donderdag 18 november.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De grote Crossing Border-dagen zijn uitverkocht

  1. Paul

    Verdorie, kom er net achter dat de laatste trein richting Amersfoort al om 00.08 vertrekt!
    Moet ik een stuk van The National missen :-( :-( :-(

      /   Reply  / 
  2. Bakkertje

    Ben er dit jaar op de vrijdag bij. Avondje Tom McRae, Villagers en Midlake.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>