Nieuwe Round-Up!

Tijden zijn hectisch, maar deze Round-Up kon jullie niet worden ontzegd. Nieuwe werk van grootheden zoals Jill Scott en My Morning Jacket,  maar ook opkomende helden zoals White Denim laten van zich horen. Het is een mooie zomer. Klik verder voor alle links en alle liedjes!

.

.

.

De foto hierboven is van Dev Hynes, beter bekend als Blood Orange. Na wat eerdere projecten komt hij nu met de spijker op zijn kop: weirde retro-beat met extreme hoge hipster-factor. Ik vind het uiteraard fantastisch, en echt heel erg lekker, maar alleen al voor de video moet je het doen: single Dinner, met alle sterren van Brooklyn in een bijrol op een basketbalveldje. LP Coastal Grooves. Hier kun je de tweede single Sutphin Boulevard alvast downloaden. Hou Blood Orange in de gaten, en nogmaals, wat een dope video!

.

.

.

The Antlers zijn aan dit jaar. Hun nieuwe plaat Burst Apart doet het goed en hier zie je ze in een klein kamertje spelen. Voor de liefhebbers!

.

.

My Morning Jacket is helemaal terug met hun plaat Circuital, die volgens mij op alle eindlijstjes gaat belanden. Gisteravond speelden ze een groot deel van hun nieuwe werk live. Erykah Badu kwam langs, echt waar, en deed mee op een paar nummers. En toen speelden ze ook nog Tyrone samen. Kijk alle beelden hier terug.

.

.

Als je Fela Kuti niet kent moet je eerst even aan google vragen hoe dat zit. Zijn zoon, Seun Anikulapo Kuti, brengt volgende week een plaat uit, die door Brian Eno is geproduceerd. En dat is interessant. Luister hieronder naar de eerste single, Rise.

.

.

.

Jill Scott komt terug, volgende week, meet haar lang verwachte The Light Of The Sun. De mooiste stem op aarde geeft ons deze week snippets, zoals dat gaat tegenwoordig, en dan ook nog eens via Youtube. Dus ga hier naartoe om alvast een voorproefje te krijgen van het nieuwe werk van deze onvervalste diva.

.

.

Friendly Fires heeft eindelijk weer een nieuwe LP: Pala. En hij is lekker. trouwens, luister zelf, want als je hier klikt kun je hem gratis streamen. En als dat niet overtuigend genoeg is, kun je hieronder kijken naar dit live-dingetje dat ze onlangs uitbrachten.

.

.

Ik schreef er al eeder over, maar White Denim is gruwelijk. En nu is hun nieuwe plaat, D, eindelijk uit. Hij is ideaal om je schoonouders mee weg te jagen. Hieronder beeld uit de woestijn. Koop D, want dat moet. Oh en download hier gratis hun eerste single, Drug.

.

.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>