Prijzige shows van Nine Inch Nails

Trent Reznor (NIN)Goeie genade. Ik meldde twee dagen terug al dat we in maart Nine Inch Nails in Paradiso kunnen verwachten om de lente in te luiden. Het goede nieuws is dat er zelfs twee concerten komen, op 21 en 22 maart. Het wellicht slechte nieuws is de ticketprijs à een fikse 42,50 euro per stuk. Wat voor Paradiso toch wel erg hoog is. Toegegeven: zou het concert in Ahoy’ of de Heineken Music Hall plaatsvinden, dan zou de prijs minder snel als hoog ervaren worden. Maar de bierhal is geen club, waar de gemiddelde ticketprijs voor een concert tussen de 15 en 20 euro ligt. Zonder diefstal in de vorm van servicekosten en lidmaatschap à 3 euro dan, die natuurlijk nog bovenop die 42,50 euro komt.
Maar goed, NIN is geen nieuw hip bandje, maar een gevestigde, vast niet goedkoop te boeken naam. Wellicht wilde Paradiso Reznor en co. per se in huis hebben en kon het vanwege de capaciteit van 1500 bezoekers echt niet goedkoper. Ik ben geen groot fan, dus ga sowieso niet, maar de twee concerten verkopen ongetwijfeld binnen de kortste keren uit. Wat doen de liefhebbers die dit lezen met deze ticketprijs? Gewoon twee avonden gaan of thuis blijven? De voorverkoop begint in ieder geval op zaterdag 11 november om 10 uur.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Prijzige shows van Nine Inch Nails

  1. toolhead

    gewoon 1 avond, ik gok de donderdag

      /   Reply  / 
  2. amanda

    ik ga beide avonden…sterker nog, ik ga 3 avonden aangezien er ook een optreden komt in 013. Tja, NIN komt zelden deze kant op dus als ze komen grijp ik de kans.
    En laten we eerlijk zijn, je ziet toch liever een band in Paradiso dan in een bierhal?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>