Pixies blijven touren: in oktober weer naar Nederland en België (+update)

Goedemorgen dan. De slaap nog niet uit de ogen gewreven en we hebben alweer een plezierig nieuwtje om de week meteen goed te beginnen. Het door Pixies vooraf als Sellout-tour aangekondigde rondje langs de festivals en zalen gaat voorlopig nog even door. De release van verzamelbox Minotaur moet natuurlijk vergezeld gaan van een beetje promotie, dus waarom niet nog een rondje? De reünie is dus nog niet ten einde en in oktober zijn Nederland en België weer aan de beurt voor de Doolittle-tour, waarbij dit album in z’n geheel gespeeld wordt. En vast nog wat meer. Dinsdag 13 oktober (wederom) in de HMH en woensdag 14 oktober in Vorst Nationaal. Naar eigen zeggen start de kaartverkoop op 3 juli. Fijn, dan hebben wij als thuisblijvers met bestellen geen last van alle Werchter-gangers. Meer nieuws volgt waarschijnlijk snel, want op de site van Live Nation staan nog geen aankondigingen van deze concerten.

Eerlijk gezegd lust ik wel weer een avondje Pixies, maar ik kan me ook zo voorstellen dat mensen het nu wel weer mooi geweest vinden. Geen nieuw werk (op aardige single Bam Thwok na), maar toch alwéér een nieuwe Nederlandse datum (na Pinkpop, Lowlands en al eerder de Heineken Music Hall). Ah well, this monkey gaat sowieso wel weer. Sellouts of niet, die nummers blijven geniaal. Wat denkt u ervan? Wij horen het uiteraard graag in de comments! De week is weer begonnen. Have a good one!

UPDATE: Kaarten gaan inderdaad aanstaande vrijdag, 3 juli, in de voorverkoop en kosten 39 euro. Bada bing, bada boom: een genotvolle ouwe dag zit er steeds meer aan te komen voor mevrouw Deal en de heren Black,  Santiago en Lovering. Het zij ze gegund (en ik ga op water & brood deze week).

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Pixies blijven touren: in oktober weer naar Nederland en België (+update)

  1. Hans Vrijmoed

    Op Hurricane waren ze nogal slordig en niet ingespeeld, maar zo te zien zit dat tegen de datum van de Nederlandse show (aan het eind van die tour) wel goed.

      /   Reply  / 
  2. Milou

    Afgelopen vrijdag The Breeders nog in Canada gezien, heel erg fijn op een kleinschalig buitenpodiumpje. Waarom in deze fijne zomertijd kaartverkopen starten?! Men kan toch helemaal geen geld kwijt met alle aanstaande festivals in het vooruitzicht? Althans – ik op dit moment niet. Wil wel naar The Pixies eigenlijk, dus hopen dat het niet uitverkoopt ;)

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Vlijmscherpe gitaren en witte rook bij Pixies | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>