Vergeet Mytown: Nighttown wordt Watt

NighttownSchrap de naam Mytown maar voorgoed uit je geheugen. Zo gaat de nieuwe versie van de Rotterdamse, in 2006 door een faillissement ter ziele gegane zaal Nighttown namelijk toch niet meer heten. Watt, dat wordt de nieuwe naam van de club aan de West Kruiskade, als die volgens de huidige planning op 4 september weer opengaat. Dat heeft een van de nieuwe eigenaars, horeca-ondernemer Aryan Tieleman donderdag bekend gemaakt. In de loop van donderdag-middag volgen er meer details over Watt, en wat watt (har har!) we er vanaf september allemaal mogen verwachten aan programmering.

De verbouwing van het pand is op dit moment nog in volle gang. Wel wisten we al dat het vernieuwde Nighttown, zoals we de zaal nu echt voor het laatst zullen noemen, de meest milieuvriendelijke tent ter wereld moet worden, onder meer met een dansvloer die door de deining van bewegende massa's mensen energie moet kunnen opwekken. High-tech! Ook komt er aan de achterkant van het gebouw een zogenaamde groenwand (?), waarbij de plantjes letterlijk uit de muur zouden groeien.

Klinkt allemaal spannend, meer details over Watt volgen in de loop van de dag.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vergeet Mytown: Nighttown wordt Watt

  1. Cool +

    Je bronnen kloppen niet.

    De disco heet gewoon My Town. Er is heel veel geld gepompd in de reclame voor de nieuwe naam, waarom zouden we het gaan aanpassen.

    Ook klopt je verhaal van de discovloer niet, volgens mij ben je in de war met de disco in Londen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>