Heropening Nighttown/Mytown uitgesteld naar najaar 2008

Nighttown'Heropening Mytown definitief' meldden we onlangs nog. De in 2006 gesloten popzaal Nighttown zou op 21 maart 2008 heropenen als de club Mytown. Dat wordt nu iets later: de eigenaren, de Rotterdamse gebroeders Tieleman, melden aan VPRO's 3VOOR12 dat Mytown hoogstwaarschijnlijk niet eerder dan in het najaar de deuren zal openen. De  intensieve verbouwing neemt namelijk flink wat meer tijd in beslag dan de horeca-ondernemers hadden verwacht. En ook de aanleg van de zogeheten energie opwekkende dansvloer, in ontwikkeling bij de TU Delft, kost heel wat extra tijd.

Zo'n vloer is er namelijk nog nergens anders ter wereld, vertelt Aryan Tieleman aan 3VOOR12. Waarmee kinderziektes onvermijdelijk zijn en de verbouwing van het voormalige Nighttown flink ingewikkelder wordt. "We willen natuurlijk niet dat mensen straks zeggen: wat een shit daar zeg. We willen er iets moois van maken", zo luidt de verklaring.

Er werd aanvankelijk nog steeds gegokt op (her)opening in het voorjaar van 2008, maar dat achten de broers nu heel onwaarschijnlijk. De hoop is nu dat Mytown in augustus kan gaan proefdraaien, zodat de heropening in september echt kan doorgaan. "Dat gaat zeker gebeuren", aldus Aryan Tieleman. "Ook met die vloer, dat gaat lukken."

Lees ook:
- 'Opening Mytown Rotterdam definitief'
- Rotterdam steunt heropening Nighttown als Mytown

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>