Damon Albarn: ‘Blur volgend jaar oefenhok in’

Als er een band is waarvan nog een wáárdig afscheid verwacht mag worden, dan is het wel het Britse Blur, wiens loopbaan met het vertrek van gitarist Graham Coxon en zevende album Think Tank als een nachtkaarsje uitging. Volgens NME heeft frontman Damon Albarn geroepen dat het voltallige Blur in 2009 de repetitieruimte opzoekt om weer muziek te maken.

“Blur are certainly going to rehearse and see if we’re into it”, zei hij voorafgaand aan een gestripte uitvoering van zijn Chinese opera Monkey: Journey To The West in Londen, die zaterdag 29 november om zeven uur Engelse tijd wordt uitgezonden op BBC Radio 2.

Nu ja, eerst zien dan geloven, na wederom zo’n irritant vage omschrijving. Dit soort nieuwtjes liepen de afgelopen twee jaar vaker op een diepe teleurstelling uit. Zeg dan niks of ga als de donder oefenen, nummers schrijven en vooral, live spelen! Just do it. Weetje.

Maar Blur was jarenlang goed en interessant genoeg om iedere scheet in de gaten te blijven houden, niet waar? Doe mij nog een Modern Life Is Rubbish of desnoods 13…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Damon Albarn: ‘Blur volgend jaar oefenhok in’

  1. Pingback: Eerste reünieconcert Blur aangekondigd | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>