In Première: Oasis – Falling Down

Zoals nieuwe single Falling Down minder recht-toe-recht-aan is dan we van Oasis gewend zijn – weeïge strijkers, mysterieus sfeertje -, zo is ook de plot in de nieuwe bijbehorende video in nevelen gehuld. De fraai geschoten clip wil iets zeggen over beroemdheid, dubbellevens en het letterlijk en figuurlijk ingesnoerde leven als lid van het Engelse Koningshuis. Maar waarom weigeren de gebroeders Gallagher – keurig in smoking – tijdens een fotoshoot deze prinses (?) de hand te schudden. De wederzijdse blikken laten het een en ander raden. Is er wellicht iets stouts gebeurd?

Regisseur Wiz heeft er in ieder geval een reeks beelden van gemaakt die het bekijken waard is.

Oasis doet de komende zomer een reeks festivals ter promotie van jongste album Dig Out Your Soul, waaronder het festival van Benicassim in Spanje. Het gerucht gaat dat ook Rock Werchter dit jaar bezoek krijgt van de gebroeders Gallagher.

Oasis – Falling Down
Oasis – Falling Down MySpace Exclusive

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “In Première: Oasis – Falling Down

  1. Mefyfrancky

    De beste song van Oasis ooit !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>