Video: Teenage Fanclub speelt Baby Lee live bij Jimmy Fallon

Teenage FanclubNee, van het al jaren meegaande Schotse Teenage Fanclub hoef je geen podiumpresentatie te verwachten waar de vonken vanaf knetteren. Ook de power is al wat jaren uit de pop, maar dat neemt niet weg dat deze band al jaren patent heeft op de mooiste popliedjes, die ook live perfect uit de verf komen. Onderstaande opname van het prachtige Baby Lee in de talkshow van Jimmy Fallon kan zomaar eens een goede reden zijn om je naar het Teenage Fanclub-concert in Tivoli de Helling te sturen, op dinsdag 23 november. Zoveel spelen ze niet meer: Shadows is daarbij het eerste album in vijf jaar tijd. De term ambachtelijk mag hier van stal zonder dat ‘ie vies of stoffig is. Soft en zoet, maar prachtig.

Gespeeld of niet, ook Fallon is er hilarisch enthousiast over…

Teenage Fanclub – Baby Lee, live @ Jimmy Fallon (via)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Teenage Fanclub speelt Baby Lee live bij Jimmy Fallon

  1. Badder

    Het is inderdaad soms op het randje van te (zoet, soft) maar op een of andere manier heb ik een zwak voor deze band. Heerlijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>