White Lies direct door naar HMH voor concert, single Bigger Than Us uit

Brits new wave-zwartkijktrio White Lies heeft ter promotie van een tweede album geen tijd om eerst gezellig de grotere clubs langs te touren. De nieuwe White Lies-plaat Rituals – opvolger van succesdebuut To Lose My Life -  komt uit op 17 januari, waarna er meteen een tournee wordt ondernomen langs de grotere zalen. Dus geeft White Lies op donderdag 24 februari 2011 een concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De voorverkoop voor het concert van White Lies begint zaterdag 20 november om 10.00 uur. Tickets kosten 29,50 euro, exclusief servicekosten. Vergeet niet je van tevoren in te enten tegen Aanstelleritus B en trek je zwartste pakje aan.

Aan een voorproefje van eerste single Bigger Than Us hoor je al duidelijk af dat alles voor Rituals veel groter aangepakt is…

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “White Lies direct door naar HMH voor concert, single Bigger Than Us uit

  1. Rob(V)

    Ja, tegen de bof inenten zal niet helpen want dat kennen ze niet natuurlijk, het is een en al kommer en kwel en niets zit ze mee. Maar dat vind ik wel zo leuk! Ik heb ook mijn lange regenjas en kistjes nog uit begin jaren ’80!
    Het nieuwe album komt ook als een box met 6 singles, een extra cd met remixes en nog veel meer moois uit. Is door ondergetekende al besteld.
    En nu nog kijken of ze HMH vol krijgen. Ik ben er in ieder geval. Alle criticasters, onderaan of bovenin die Ivoren toren die ik hier ooit opgericht zag worden, ten spijt. Ook al hebben ze echt wel een beetje gelijk, ik blijf ht nu eenmaal leuk vinden.
    Dus doe ik deze poseurs en houd jij je bij die namaak-folk van Mumford en nageslacht, oké Joris? ;) ;)

      /   Reply  / 
  2. Frank

    Ze stonden ook al in de Alpha dus waarom niet he… Ben er zelf in ieder geval niet bij. 2 keer zien was genoeg

      /   Reply  / 
  3. Mo

    En als The XX het voorprogramma gaat verzorgen, geven we Joris als afscheidscadeau een vrijkaartje. Weigering wordt als uitermate grievend beschouwd en derhalve niet geaccepteerd.

      /   Reply  / 
    1. Bas

      Hear Hear! (Haha)

        /   Reply  / 
    2. Joris Rietbroek Auteur

      Ha! :D

      (Bof ik even dat het voorprogramma Crocodiles is)

        /   Reply  / 
    3. Rob(V)

      Hahaha, sterk! Voor een afscheidsfeestje is White Lies natuurlijk de feestband bij uitstek!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>