Björk, Beastie Boys, Bloc Party op Rock Werchter

Beastie BoysStop de persen: op de late vrijdagmiddag heeft Rock Werchter een nieuwe reeks headliners bekend gemaakt. En die zijn bepaald niet misselijk. Na Muse (donderdag), Pearl Jam (vrijdag) en Chemical Brothers (zaterdag) zijn de volgende namen bevestigd. Op donderdag komen ook My Chemical Romance, Björk, Marilyn Manson en de Beastie Boys. Op vrijdag kunnen we naast Pearl Jam ook Arctic Monkeys en Bloc Party verwachten. Op zondag bestijgen in ieder geval Mastodon, The Kooks en Incubus het podium, waarna eeuwige festivalband Faithless de eer heeft om Rock Werchter 2007 af te sluiten.

Lang niet alles valt in mijn smaak en dat Faithless alwéér dezelfde show komt afdraaien vind ik tenenkrommend. Maar al met al is dit toch een reeks headliners waarmee organisator Herman Schueremans kan thuis komen. Ik ben benieuwd wat Pinkpop hier nog tegenover gaat zetten.

Tegelijkertijd maakte het Duitse dubbelfestival Hurricane / Southside naast Incubus ook nog de namen van The Arcade Fire, Kings of Leon en Sonic Youth bekend. Dat lijken mij nu pas echte smaakmakers voor het Werchter-program en zouden daarom niet op de affiche mogen ontbreken. Is deze reeks namen voor jou al reden genoeg om op van 28 juni tot en met 1 juli in België te verblijven? Welke namen moeten er beslist nog bij en wie zou er eigenlijk niet moeten komen? Laat het weten in de reacties.

Lees ook:
- Muse, Chemical Brothers, Pearl Jam op Rock Werchter

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Björk, Beastie Boys, Bloc Party op Rock Werchter

  1. daan

    kasabian, razorlight, arcade fire, ween zijn de namen die ik mis. Ook een comeback op het werchterpodium van de black crowes en de levellers zou niet misstaan.

    daan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>