Line-up London Calling groeit gestaag

The WombatsDe tassen voor Lowlands en Pukkelpop zijn nog niet of net aan ingepakt, of er valt ook alweer meer te melden over London Calling, op 2 en 3 november in Paradiso, Amsterdam. We kunnen inmiddels zeven band noemen die naar Amsterdam komen, al dan niet bekend gemaakt door de organisatie. De maakte al wel de namen van The Rakes en New Young Pony Club bekend. Een leuk bandje van de vorige keer dat terugkeert is The Wombats uit Liverpool. In maart al goed, in november, als hun debuut er is, vast nog beter.

Andere nog volslagen onbekende (gelukkig maar!) namen: Prinzhorn Dance School, Assembly Now en Does It Offend You Yeah! Dadadadadanaykroyd maakte zijn komst al eerder bekend via de touragenda op MySpace.

Intussen meldt Paradiso dat de helft van de beschikbare passepartouts er binnen een week na de start van de voorverkoop alweer doorheen was. Wil je er dit keer bij zijn, dan doe je er dus verstandig aan snel een kaartje te scoren. Passepartouts kosten 30 euro, een kaartje voor een avond 17,50. In de weken voor het festival stellen we de bands uiteraard aan je voor op Alternative Blog. Ik moet na dit weekend eerst zelf nog kennis met ze maken.

Lees ook:
- Nieuwe editie London Calling begin november

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Line-up London Calling groeit gestaag

  1. Marco

    Waar zijn de kaarten te koop want op ticketservice kun je niets meer bestellen?!?!?

      /   Reply  / 
  2. Marjola

    Op de site van Paradiso staat dat de passepartouts al zijn uitverkocht en dat er alleen nog maar losse kaartjes te krijgen zijn. Die zijn dus nog wel te vinden bij ticketmaster.

      /   Reply  / 
  3. Joris

    Wow, da’s snel. Voor mijn vertrek naar Pukkelpo waren ze er nog…

      /   Reply  / 
  4. Paola

    Blood Red Shoes staan er ook, dat is tenminste te lezen op hun myspace

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>