Blood Red Shoes in februari terug voor clubconcerten

Blood Red ShoesIn november was de heerlijk compromisloze bulldozer- indierock vol teenage angst van Blood Red Shoes uit Brighton met gemak het hoogtepunt van London Calling. De show van donderdag op Eurosonic in Groningen moet afgaande op 3VOOR12 weer pure waanzin zijn geweest. Dus mogen we blij zijn dat zangeres/gitariste Laura-Mary Carter en Steven Ansell (drums/zang) in februari Nederland weer aandoen voor drie kleine clubshows in Eindhoven, Utrecht en Groningen.

Op debuut Box Of Secrets moeten we dan nog wachten tot april, dus op naar die liveshows om de honger naar meer van deze verwoestende doch dansbare indierock vol dynamiek te stillen. En dan zitten de liedjes ook nog eens gruwelijk goed in elkaar.

Blood Red Shoes speelt op 21 februari in EKKO, Utrecht, op 23 februari in de kleine zaal van de Eindhovense Effenaar en op 24 februari in Vera, Groningen.  Als dit nog niet de sensatie van 2007 was, dan wel van 2008, wat ik u brom. Dat de zaaltjes in dit Nederlandse deel van de tour nog zo klein zijn. Dat zal na de release van het debuut ongetwijfeld snel veranderen.

Blood Red Shoes – I Wish I Was Someone Better

Lees ook:
- Snoepje van de week – Blood Red Shoes

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Blood Red Shoes in februari terug voor clubconcerten

  1. Emile

    Zag ze op Eurosonic in Huize Beurs. Een indrukwekkend concert inderdaad! Een echte aanrader!

      /   Reply  / 
  2. Cant wait

    Ik kan niet wachten tot de cd uitkomt en ik ga ook zeker naar Eindhoven of Utrecht.

      /   Reply  / 
  3. Peter

    Ben erg benieuwd! Ik ga ze begin februari in Southampton zien. Gelukkig spelen ze hier in de UK ook nog in de kleinere zaaltjes.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>