Maandelijks een nieuwe The Cure single

Robert Smith (The Cure)Ondergetekende was er helaas niet bij, maar het moet een indrukwekkende tour de force zijn geweest, het concert van Robert Smith's The Cure in Ahoy' Rotterdam van half maart. De verhalen over een vitale band waren niet te tellen, en als dat ook iets zegt over nieuwe muziek van The Cure, dan staat ons dus iets erg fraais te wachten. Het mooie is dat we hiervoor een maandelijks peilmoment krijgen: The Cure gaat vanaf 13 mei op de dertiende van iedere maand een nieuwe single uitbrengen, tot aan de release van het nieuwe, dertiende studioalbum in september.

The Only One is de titel van de a-kant van het eerste exemplaar, uit op 13 mei. Een b-kantje is getiteld NY Trip, dat uiteindelijk niet op dit nieuwe album komt te staan. Single nr 2., Freakshow, verschijnt vervolgens op 13 juni, met als 'exclusief' b-kantje All Kinds Of Stuff.

Uiteraard is de single-cultuur in Nederland mors- en morsdood, maar via de bekende al dan niet betaalde digitale wegen kunnen we natuurlijk allemaal van 13 mei genieten van nieuw Cure-materiaal. Of er na de albumrelease een nieuwe tournee komt, is nog even de vraag. Eerst gaat The Cure vanaf mei uitgebreid op tournee in de Verenigde Staten. Meneer Smith, doe daarna gerust nog een reeks van drie uur durende shows op Nederlandse bodem!

The Cure – Plainsong (live)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Maandelijks een nieuwe The Cure single

  1. Pingback: Weet u nog? - Alternative Blog in mei 2008 | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>