White Lies in de herfst opnieuw op Nederlandse clubtour

Niet alleen als het aankomt op de muziek lijkt White Lies bij vlagen zwaar op een band als Editors. Ook het overdadige tourgedrag van Tom Smith en co. nemen deze drie jonge Engelsen met een hevige vorm van Aanstelleritus B knap over. Na een beslist degelijke set op de afgelopen Pinkpop, staat White Lies komende zomer op tal van festivals, waaronder Rock Werchter en Lowlands. Het succes met debuut To Lose My Life doet de vraag naar meer liveshows blijkbaar rijzen, want daarna komt de zwartkijkende waveband in oktober alweer terug naar Nederland voor een clubtourtje van drie shows in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Dat is in ieder geval het jaargetijde met vallende bladeren dat bij de muziek bij de heren past.

Kaarten voor de drie shows kosten 16 euro, de kaartverkoop begint komende zaterdag 13 juni vanaf 10.00 uur, voor de Effenaar en Watt ook via de websites van deze zalen.

White Lies op oktobertournee:

20 oktober: De Effenaar, Eindhoven
21 oktober: Paradiso, Amsterdam
22 oktober: Watt, Rotterdam

Blijft het de vraag of White Lies niet nu alweer zoveel aan het touren is, dat de fans van het eerste uur ze voor oktober alweer zat zijn.

White Lies – Farewell To The Fairground

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “White Lies in de herfst opnieuw op Nederlandse clubtour

  1. Ouch!

    Ja.. dit was natuurlijk te verwachten. Prijs valt wel heel erg mee. Het zal uiteraard wel allemaal ruimschoots uitverkopen. Ik laat me wel overtuigen op Rock Werchter :)

      /   Reply  / 
  2. Wouter de Boer

    Vond ze in De Melkweg eerder dit jaar nog niet echt overtuigen. Vrij droge show, weinig contact met publiek. Dan was voorprogramma Haunts een stuk leuker (en die staan 23 juli in Paradiso!).

      /   Reply  / 
  3. Mo

    Het is het tot dusverre nog net niet. Ook op Pinkpop niet overtuigend genoeg: teveel jatwerk van betere bands: een decor dat wel erg veel leek op Unknown Pleasures, een bassist die bij de Interpol-kleermaker langs was geweest. Maar bovenal: tenenkrommend vals gekrijs van de zanger. Ik ben benieuwd hoe ze zich gaan ontwikkelen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>