Prijsvraag: win tickets voor The Films in Den Haag

The FilmsEen avondje naar vier films die tegelijkertijd spelen? Dat kan op dinsdag 6 november in het Paard van Troje in Den Haag, als de jonge Amerikaanse indierockband The Films daar optreedt. Voor de band is het een terugkeer naar de Hofstad: nog geen jaar geleden openden ze als volslagen onbekend bandje een avond van het Crossing Border-festival, waar ze opvielen met een stevige, onstuimige set vol energieke rockliedjes à la The Strokes. Nu zijn ze terug met hun eigen headlining tournee. Voor het optreden in het Paard geven we 2 x 2 kaarten weg. Een simpel vraagje beantwoorden is kans maken.

La question de cette semaine:

Eerder dit jaar brachten The Films ook hier hun prima debuutplaat uit.

- Wat is de titel van dit leuke debuut?

Wie ook nog weet bij welke populaire Britse band The Films dit jaar het voorprogramma verzorgden en z'n favoriete film (als in rolprent) noemt, maakt een extra kansje. Weet je het antwoord, mail dit dan uiterlijk donderdag 1 november naar [email protected] en vergeet voor de statistieken je gegevens niet te vermelden. Prijswinnaars krijgen eind volgende week per e-mail bericht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>