Winnen! De laatste London Calling-passepartout!

Ik weet het, u weet het: dagkaarten en passepartouts voor London Calling op vrijdag 2 en zaterdag 3 november zijn al weken stampend uitverkocht. Wat je noemt een vraag die het aanbod overstijgt. Toch kun je vanaf nu nog kans maken op een passepartout voor het gehele festival: voor de vrijdag, de zaterdag, de afterparties, de extra zondag én met toegang tot de extra optredens op de Overtoom. Jawel, we geven één passepartout voor London Calling weg. Een klein vraagje beantwoorden = kans maken.

Vertel het maar:

- Waarom ben jij  de enige echte rechtmatige eigenaar van deze laatste London Calling-passepartout?

Laat het me weten op [email protected] en je hoort aan het einde van de week of je alsnog kostenloos naar London Calling mag. Of meldt het allen hieronder in de reacties en overtroef elkaar (mailadres invoegen!) Vergeet in e-mails je gegevens niet te vermelden, weest creatief en ik lees jullie uitbundige reacties graag!

Overigens zijn voor de afterparties na 23.00 uur in Paradiso en voor de extra optredens aan de Overtoom nog wel kaartjes beschikbaar, mocht je nog iets van London Calling mee willen pikken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>