Winnen: kaartjes voor Bloc Party dj-set in Den Haag

Kele Okereke van Bloc Party heeft op het fotootje hiernaast een gitaar in z'n handen, maar die hangt op dit moment even aan de wilgen. Hij en zijn bandmaten van Bloc Party concentreren zich momenteel kortstondig op dj-sets in kleine clubs! Op vrijdag 29 februari komen de heren van Bloc Party een nachtje draaien in het Paard van Troje in Den Haag. En daar kun je geheel gratis en voor niets met een persoon gezelschap bij zijn!

Ik wil dan wel even van je weten hoe een ideale dance-avond door Bloc Party volgens jou zou moeten zijn, uiteraard in zo in zo bloemrijk mogelijke bewoordingen. Wie Alternative Blog het beste verhaal vertelt, wint 1 x 2 kaartjes voor de Bloc Party DJ-set in het Paard, die begint om 23.00 uur.

Meedoen = uiterlijk maandag 25 februari mailen naar [email protected] onder vermelding van Bloc Party. Meld voor de volledigheid ook even je gegevens. De winnaar krijgt per e-mail bericht. Roept u maar!

Bloc Party – Flux

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>