Te Geef: kaartjes voor Sukilove in Bitterzoet, A’dam

SukiloveHet Vlaamse Sukilove is een beetje zoekende. Momenteel worden er nummers geschreven voor een nieuw album en als zoethouder verschijnt er in april de vier nummers tellende EP Natural Regression. Songschrijver Pascal Deweze maakte in de jaren negentig furore met het stekelige gitaartrio Metal Molly, maar legt zich met Sukilove al enkele fraaie albums toe op knap gearrangeerde, inventieve popsongs met het gouden randje en soms een stukje schrikdraad.

Zo af en toe geeft de band dit voorjaar een concert om nieuwe nummers uit te proberen. In april volgt er een Engelse tournee, maar eerst staat de band op donderdag 27 maart om 21.00 uur in de Amsterdamse Bitterzoet, onder de vlag van Subbacultcha. In het voorprogramma staat Sonja van Hamel, die wij kennen uit Bauer, het project van ex-Bettie Serveert-drummer Berend Dubbe. Live wordt ze onder andere bijgestaan door Marit de Loos (ex-Ceasar, Solex) en Susanne Linsen (Hospital Bombers).

Alternative Blog mag enkele gastenlijstplekken voor dit optreden invullen. Helemaal gratis naar dit concert van Sukilove? Dan hoeft u alleen enkel even heel snel te mailen o.v.v. van Sukilove naar [email protected]. En zeg dan meteen even 'hallo!' Winnaars krijgen uiterlijk donderdag rond het middaguur – 12.00 uur dus -  bericht. Capiche?

Sukilove – Blood And Milk Makes Holy

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>