Winnen: Tindersticks in Vredenburg

Tindersticks

Wie hartje lente van de ultieme herfstmuziek wil genieten, mag donderdag 1 mei vrijhouden. Dan staat Tindersticks in Muziekcentrum Vredenburg (op locatie in Leidsche Rijn).

Thuis de ultieme muziek om met een dubbele whisky (of rode wijn) en een sigaar (of niet) te ondergaan. En ook live heeft Tindersticks al vaak bewezen dat melancholische gevoel te kunnen overbrengen. De show in Utrecht is het enige Nederlandse optreden.

Na de solo-uitstapjes van de man met de jaloersmakende doorrookte stem – Stuart Staples -  leek het er even op dat we alleen nog maar via de platenspeler van Tindersticks konden genieten.

Maar de band komt enkele dagen voor het concert met het (zevende) studio-album Hungry Saw waarop volgens de eerste besprekingen een leger aan gastmuzikanten meedoet (waaronder weer lekker veel strijkers, toch de grootste troef) en de band lijkt terug te keren naar het geluid uit de hoogtijdagen van Curtains. 

Voor al dit moois mag ik 1×2 kaarten weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

- Een van de vorige keren dat Tindersticks in Vredenburg optrad, stond er een Schotse en al even herfst-achtige band in het voorprogramma. Welke band was dat?

Mail je antwoord vóór zondagavond 19 april 23.59 uur naar [email protected] , de winnaar krijgt per email bericht. 

Tindersticks – 'No More Affairs'

 

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Winnen: Tindersticks in Vredenburg

  1. Emile

    Wow, deze clip heb ik nog nooit gezien! Bedankt!

      /   Reply  / 
  2. PP

    Toffe clip, prachtig nummer. Vooral in de Franse versie (“plus de liaison” geloof ik, xcuse my French…).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>