Snel winnen: kaartjes voor Envelopes in Amsterdam

EnvelopesRazendsnel te winnen als u zin heeft in een avondje Zweedse, prettig gestoorde indiepop in de lijn van Belle and Sebastian en Architecture in Helsinki: enkele kaartjes voor Envelopes uit Zweden. Deze band speelt op woensdagavond 7 mei in Studio K te Amsterdam onder de vlag van Subbacultcha! om nieuwe, tweede plaat Here Comes The Wind voor te stellen. Al komen er vast ook nummers langs van debuut Demon (Zweeds voor demo) van twee jaar terug.

Daarnaast zijn ook The Ragdolls uit A'dam van de partij als supportact. De optredens beginnen om 20.00 uur. Er zomaar even bij zijn? We mogen 2 x 2 gastenlijstplekjes verloten. Stuur daarom zo snel mogelijk (nu dus, in ieder geval vandaag!) een mailtje naar [email protected] o.v.v. van Envelopes. De gelukspikken onder u krijgen aan het begin van woensdagmiddag bericht.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>