Prijsvraag: win kaarten voor Carl Barat in de Melkweg

Eind augustus stond hij nog met zijn oude bandmaat Pete Doherty als The Libertines twee avonden voor tienduizenden uitzinnige Engelse fans te spelen op de festivals van Reading en Leeds. Maar op dat moment had Carl Barat ook zijn eerste, vorige week verschenen solo-album al af. Ter ere van de titelloze plaat duikt Barat deze herfst met een begeleidingsband de kleinere zalen in Engeland en de rest van Europa in: op vrijdag 29 oktober geeft hij een concert in de Amsterdamse Melkweg. Voor dit optreden mag ik aan twee geluksvogels twee kaarten weggeven.  

Om kans te maken geef je het juiste antwoord op de volgende vraag:

- Hoe heet het autobiografische boek dat Barat ook net heeft gepubliceerd?

Goede en foute antwoorden mogen als den geschmeerde blicksem naar [email protected], o.v.v. Carl Barat. De winnaars krijgen dik op tijd per e-mail bericht.

Carl Barat – Time For Heroes

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>