Sex Pistols-reünie dijt uit

Sex PistolsEn zo werd een eenmalig optreden van The Sex Pistols in 2007 toch een concertreeks van vijf stuks tot nu toe. De kaarten voor de eerste show in Londen op 8 november waren zo snel op, dat er twee optredens werden bij gepland op 9 en 10 november. Vrijdag gaat er nog een Londense show in de Brixton Academy in de voorverkoop voor 12 november, daarnaast breidt de reünie zich uit naar Manchester op 17 november.

En zo blijken er in Engeland verbazingwekkend genoeg toch nog zat (reeds dementerende?) mensen te zijn die dertig jaar na Never Mind The Bollocks zitten te wachten op The Sex Pistols. De slecht ontvangen reünietour van de Engelse punkband uit 1996 is zeker volledig uit het collectieve geheugen gegrifd? Het zou me niets verbazen als er over een week een complete Engelse tournee bekend gemaakt wordt, met de rest van de wereld er achteraan. Zeker nu er een concert buiten Londen bij is gekomen. Ofwel: de bodem van de geldkist van John Lydon en co. is zeker al een tijdje in zicht.

Lees ook:
- God save The Sex Pistols: nog een reünie
- Oudgedienden recyclen – Sex Pistols' Never Mind The Bollocks opnieuw uit

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sex Pistols-reünie dijt uit

  1. daan

    Ik was er als 22 jarige bij in 1996 en het was echt keigoed. En jij joris, of heb je liggen googlen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>