TV Buddhas slingert drie nieuwe nummers online

Rauwe, opwindende rock ‘n roll spelen met één drumstel en slechts één verfomfaaide gitaar kunnen ze ook in Tel Aviv, Israël, zo heeft duo TV Buddhas de afgelopen drie jaar bewezen met één in een uur opgenomen debuut-EP en een slordige 400 optredens, voornamelijk in Europa. Een nieuw album is onderweg met de titel Dying At The Party, en daarvan heeft de band drie opmerkelijk kalme liedjes op MySpace geslingerd. Kalm betekent in dit geval dat het hooguit niet zo hard knalt als bij optredens op bijvoorbeeld Le Guess Who? vorig jaar, maar psychdelica en pop komen ten gunste van oerkracht in My Life On Screen, Dying At The Party en Let Me Sleep.

En toen was het wachten op de releasedatum voor de nieuwe plaat, hopelijk nog dit jaar, en meer optredens. Die verrassingsshow in Tivoli vorig jaar (foto) zijn we nog niet vergeten.

TV Buddhas live – Ghost / I Met A Girl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>