Auw: Vampire Weekend-drummer overreden

Vette pech voor band van de maand Vampire Weekend: enkele Engelse concerten moesten deze week worden gecanceld wegens ziekte van een of twee bandleden, en nu is drummer Chris Thompson in Londen voor z'n sodemieter gereden door een auto. Het zal iets zijn geweest met vergeten dat je in Engeland twee keer naar rechts moet kijken in plaats van twee keer naar links, wellicht in combi met een paar borrels.

Thompson heeft er volgens NME een goeie hoofdverwonding aan opgelopen. Wat je noemt 'breaking news'. De slagwerker ligt op dit moment in het London Royal Hospital. Voorbijgangers zouden een plas bloed op straat hebben zien liggen, vlakbij The Hoxton Hotel waar hij de NME Shockwave Awardsshow had bijgewoond.

Wat de aanrijding voor gevolgen heeft voor verdere concerten van de band is niet duidelijk. Ik hoop in ieder geval dat deze New Yorkers later dit jaar weer helemaal op de been is voor een goeie reeks zaal- en festivalshows hier in de buurt. Met zo'n meesterlijk debuut zijn feestjes op pak 'm beet Pinkpop of Rock Werchter namelijk gegarandeerd.

Meer Vampire Weekend:
- Video: Vampire Weekend – A-Punk
- Nooit van Gehoord? 2008 – Vampire Weekend

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Auw: Vampire Weekend-drummer overreden

  1. Kleef

    Ik ben buitengewoon scherp vandaag; volgens mij moet je in Engeland juist twee keer naar rechts kijken bij het oversteken, omdat de auto’s daar links rijden.

      /   Reply  / 
  2. Joris

    En hij heeft nog gelijk ook… :)

    Aan dit soort ingewikkelde geintjes waag ik me niet meer als ik pas aan m’n eerste bak koffie zit.. :S

      /   Reply  / 
  3. Kleef

    En ik trek nog maar weer een biertje open :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>