Nooit van Gehoord? – MGMT

MGMTWho needs a manager, als je je band al MGMT (The Management) noemt? Deze band uit Brooklyn, New York schijnt vorige week in Paradiso voor een bescheiden sensatie te hebben gezorgd met sterke liedjes die een kruising vormen tussen indiepop, electronica,  psychedelische shit,vleugjes onvervalste country en Flaming Lips-achtige zang – maar ook weer niet zó hoge – en bombast. Een soort hutspot als het ook al geweldige Blitzen Trapper dus, maar dan anders en iets gestroomlijnder.

Oracular Spectacular is de titel van het tien nummers tellende debuut, dat in Amerika oktober vorig jaar al verscheen en hier via de beter gevulde importbak te vinden is. De MySpace van de band geeft je een aardige indruk van wat je op die plaat te horen krijgt. Het bijzondere geluid en de goede liedjes maken MGMT tot een band waar je meer van gaat horen dit jaar. Hoe veel? Dat wachten we af: eerst maar eens een officiele Nederlandse releasedatum voor Oracular Spectacular bevestigd krijgen.

MGMT – Time To Pretend

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nooit van Gehoord? – MGMT

  1. Pingback: TV On The Radio maakt album van het jaar | Alternative

  2. Pingback: Weet u nog? - Alternative Blog in maart 2008 | Alternative

  3. Pingback: Nooit meer horen? A Place To Bury Strangers | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>