Nieuwe track van Beck met Danger Mouse online

BeckOndanks de belofte van een snelle release, is er nog geen datum voor het nieuwe Beck-album bekend. Wel weten we dat de plaat tien nummers in een half uurtje gaat bevatten, volgens platenlabel V2 Modern Guilt gaat heten en dat Danger Mouse (Gnarls Barkley, Gorillaz) 'm geproduceerd heeft. Een voorproefje is vanaf nu te krijgen: nieuwe track Chemtrails is voor een flink deel te horen via man's website (selecteer discobox), al zou dit niet de eerste single met video worden van het album.

De muziek laat weer eens een andere richting horen: pop die qua klankkleur uit de sixties lijkt te stammen (The Beatles, iemand?) met een wel heel hoog zingende Beck. Geen raps of verrassende vreemde geluiden of samples te bekennen, hier gaat Beck duidelijk voor het liedje. En daar hoeft niets mis mee te zijn.

Modern Guilt zou nog deze zomer moeten verschijnen. Beck treedt op maandag 30 juni op in de Amsterdamse Melkweg, op zondag 6 juli is hij een van de headliners op Rock Werchter.

Meer Beck:
- 'Nieuwe Beck binnen 4 tot 6 weken uit'

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe track van Beck met Danger Mouse online

  1. Pingback: Weet u nog? - Alternative Blog in mei 2008 | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>