Regina Spektor in zee met grote producers voor nieuw album

Met de aankondiging van meerdere tourdata, waaronder op zaterdag 4 juli op Rock Werchter in België, was het al duidelijk dat we snel nieuw werk van Russisch-Amerikaanse zangeres Regina Spektor konden verwachten. En inderdaad: haar nieuwe album en komt uit op 23 juni en is getiteld Far. Voor de opvolger van het succesvolle Begin To Hope is een blik grote of hippe producers van naam opengetrokken: onder wie Jeff Lynne (veelzijdig, werkte eerder met ELO en Eminem), The Strokes producer-David Kahne en Garret ‘Jacknife’ Lee, die vorig jaar als producer opdook op de hoezen van nieuwe albums van onder meer R.E.M., Bloc Party en Weezer.

Vier van zulke lieden is wellicht wat veel voor de productie van één album: als dat maar geen zooitje wordt. En hopelijk betekent een recente bijdrage aan de jongste Chronicles of Narnia-film niet dat al deze hulp leidt tot een erg glad geluid, ten koste van Spektor’s eigenzinner kanten en aangename Russische invloeden in de muziek.

Regina Spektor – Fidelity

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Regina Spektor in zee met grote producers voor nieuw album

  1. Pingback: Rock Werchter 2009: tien acts die je niet mag missen | Alternative

  2. Renato Construczuomo

    ben een grote Jeff Lynne fan en zo kwam ik toevallig bij Regina Spektor terecht.Ik ben als door de bliksem getroffen, wat is die vrouw geweldig, zij heeft geen producers nodig, haar talent is fenomenaal. alleen al haar stem, uitstraling en haar musiceren hebben mij al totaal verslaafd gemaakt aan haar muziek. ik kan niet stoppen naar haar te luisteren, zo geweldig vind ik haar.

      /   Reply  / 
  3. Dydefox

    Haha..via een KPN reclame verslaafd geraakt aan Regina en al haar prachtige werk. FAR is een nieuw juweeltje in haar kroon. Afgelopen dinsdag naar haar live concert geweest in Amsterdam, zo mogelijk nog beter dan voorheen…als je er 5 meter vandaan staat.
    Volgende keer ben ik er ook weer bij!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>