In Première: Vampire Weekend – Giving Up The Gun

Vampire Weekend - Giving Up The GunVoor de nieuwe video van Vampire Weekend, begeven we ons op een spierwit, steriel ogende tennisbaan, waar een meisje in een mooi tegen het wit afstekende rood tennispakje iedereen van de baan speelt, of ze nu met z’n tweeën of drieën tegen haar spelen. Alleen tegen een halfdronken acteur Jake Gyllenhaal heeft ze nog wat moeite. Andere cameo’s in deze alwéér leuke Vampire Weekend-clip zijn er voor RZA (The Wu-Tang Clan), Lil’ Jon (‘always tells the truth’) enne….Joe Jonas van The Jonas Brothers. Heus.

Leuke truc: ooit werd een clipje bij A-Punk juist van begin tot eind versneld afgespeeld; deze video is volledig in slowmotion, inclusief de beelden van de band die langs de baan speelt. Giving Up The Gun laat meer dan ooit eightiespop toe in het geluid van het New Yorkse kwartet en is tevens een van de langste liedjes die de band tot nog toe maakte, te vinden op het heerlijk tweede album Contra.

Vampire Weekend – Giving Up The Gun

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “In Première: Vampire Weekend – Giving Up The Gun

  1. Badder

    Leuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>