Temples bevestigt zichzelf voor Lowlands

De Britse band Temples heeft zichzelf met een Facebookpost bevestigd voor Lowlands. De band plaatste namelijk een foto (zie hierboven) met de gehele ‘summer tour’, waar dus ook het festival in Biddinghuizen opstaat.

Temples oogstte eerder dit jaar veel lof met hun debuutalbum. De band zal op vrijdag 15 augustus op Lowlands staan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>