Concert: Elbow gaat Paradiso betoveren

Frontman Guy GarveyEen van 's werelds meest onderschatte bands Elbow gaat ons weer persoonlijk verblijden met hun licht dramatische nummers. En daar zijn we blij mee ja, want wat een geweldige albums blijven ze keer op keer afleveren en ook live hebben ze mij in ieder geval nooit teleurgesteld. Plaats van handeling: de sfeervolle Paradiso te Amsterdam en wel op 25 juni van dit jaar. Voor kaarten kunt u nog een weekje sparen, want die gaan pas zaterdag 19 april in de voorverkoop.

Elbow doet meestal wat ze zelf wil. Zo nu ook weer, want waar hun muziek zich bij uitstek leent voor natte herfstdagen, komen ze wederom tijdens hartje zomer naar ons land. In 2006 speelden ze ook al op een warme avond in juni, toen in de verderop gelegen Melkweg. Persoonlijk sta ik liever in een uitverkocht Paradiso, dan in de rumoerige, drukke Max van de Melkweg.

Of er die avond voetbal is durf ik zo niet te zeggen. Wel kan ik u verzekeren dat er geen wedstrijd mooier kan zijn dan een avondje Elbow. Ik ben er bij. U ook?

Lees ook:

-Elbow's nieuwe album The Seldom Seen Kid uit in maart 2008

-In Première: Elbow – Grounds For Divorce

-Elbow verzamelt B-kantjes

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Concert: Elbow gaat Paradiso betoveren

  1. The Dude

    Nou ikke ben ook weer aanwezig hoor, was er de vorige keer ook bij schitterend optreden en na hun laatste album kan het alleen maar beter worden!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>