Voorverkoop Coldplay in Gofferpark nu dinsdag

En zo kwam voor de Coldplay-fans alles toch nog goed: de officiële voorverkoop voor het concert van de Engelse band in het Gofferpark te Nijmegen begint nu opeens op dinsdagmorgen 9 december om 10.00 uur. Kaarten die vorige week al werden verkocht via de ‘pre sale’ van Live Nation blijven geldig. De voorverkoop voor het concert werd vrijdagmorgen 5 december onverwacht uitgesteld door Mojo Concerts, nadat er onduidelijkheid zou zijn over de inplanning van de wereldtournee van Coldplay. Even was onzeker of de band wel op 10 september naar Nederland zou komen. Het blijft een vreemd verhaal (waarom dan die voorverkoop zo gehaast tien maanden van te voren starten?), maar blijkbaar is hierover nu alle duidelijkheid.

Dat wordt dus vrij nemen en snel slaapzakken inpakken voor liefhebbers die hun slag willen slaan bij het postkantoor. Nu dat nog kan.

Kaarten voor Coldplay in het Goffertpark kosten 59 euro, exclusief servicekosten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Voorverkoop Coldplay in Gofferpark nu dinsdag

  1. Pingback: Voorverkoop tweede Coldplay-concert in Goffert begonnen | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>