The Resistance Tour brengt Muse naar Ahoy’ en Lotto Arena

Niks geen rondgangetje langs kleinere zaaltjes om nieuw werk in uit te proberen voor Brits rocktrio Muse. Zelfverzekerd als frontman Matthew Bellamy, bassist Christopher Wolstenholme en kleine maar slagkrachtige Dominic Howard zijn, gaat de band na de release van nieuw album The Resistance begin september, direct op tournee langs de grootste zalen van Europa. Deze Resistance Tour brengt Muse volgens de bandwebsite in ieder geval op zaterdag 14 november naar Ahoy’ in Rotterdam. Eerder is het trio al te zien in de Lotto Arena van Antwerpen, op maandag 2 november.

Ticketprijzen voor het concert in Rotterdam variëren van 43 tot 37 euro. De voorverkoop voor Antwerpen begint op zaterdag 6 juni. Een week later, op zaterdag 13 juni om 10.00 uur komen de kaarten voor de show in Ahoy’ beschikbaar. Een presale begint al op donderdag 11 juni voor Live Nation-leden. Als deze tournee qua opzet over de vorige show heen gaat, mogen we vast weer het nodige visuele spektakel verwachten bij de al niet misselijke muziek.

De verwachtingen voor de opvolger van Black Holes and Revelations uit 2006 zijn onderhand hoog gespannen. Niet zo vreemd met verhalen over klassieke stukken, rockopera’s in drie delen en opnames op de studio-wc. Wordt Muse in 2009 dan echt de nieuwe Queen van de 21ste eeuw?

facebook share facebook share

19 Reacties // Reageer

19 thoughts on “The Resistance Tour brengt Muse naar Ahoy’ en Lotto Arena

    1. Bas

      Knap werk. Kneus.

        /   Reply  / 
    2. Fitz

      Voor “maar” 95 euro.
      Mensen koop deze tickets niet.

        /   Reply  / 
    3. Koen

      Joris, is het niet mogelijk om dit soort berichten te verwijderen?

      On: ik kan niet wachten, 14 november staat al groot aangekruist in mijn agenda. Nu die kaarten nog bemachtigen. Wordt weer lastig als ik bovenstaande reactie/reclame lees…

        /   Reply  / 
      1. Koen

        sorry, je reageert terwijl ik mn reactie schrijf… :)

          /   Reply  / 
  1. Joris Rietbroek Auteur

    Ik laat de ticketverkoperreclame vanwege de dankbare reacties die er al op gegeven zijn staan, normaal gesproken verwijder ik dit soort spam acuut, zeker als ze van woekerbureau’s zijn. Nu nog eens een manier vinden om de google ads waar ze ook wel eens in voorkomen te bedriegen.

    Vindt ticketverkoper het nu zelf slim om op een site als deze die een hetze voert tegen zwarthandelaren op te roepen dat er al te dure Muse-kaarten zijn?

      /   Reply  / 
  2. Linda

    Een betere manier om zeker aan kaarten te komen is je inschrijven bij de Muse-nieuwsbrief (de officiële bedoel ik dan uiteraard), daar gaan de kaarten eerder in de voorverkoop. Werkte prima vorige keer in de Brabanthallen!

      /   Reply  / 
  3. sjang

    Misschien was het sarcastisch bedoeld..

      /   Reply  / 
  4. toka

    Kom net thuis en zie dat de tickets op livenation.nl al uitverkocht zijn. Dat is wel erg snel zeg, een hele Ahoy in acht uur uitverkocht.

    Jammer.

      /   Reply  / 
  5. Sanne

    Klopt het dat het al uitverkocht is??!

      /   Reply  / 
    1. Bas

      Dat klopt Sanne…

        /   Reply  / 
      1. toka

        Ik blijf het gevoel houden dat het merendeel van deze kaartjes in de doorverkoop is beland…

          /   Reply  / 
        1. Bas

          Dat gevoel klopt denk ik wel Toka. Het is te hopen mensen niet meer zo dom zijn om via dergelijke bureaus tickets aan te schaffen. En die wet moet er natuurlijk gewoon komen, het is schandalig. Ik hoop dat Lowlands de goeie lijn kan voortzetten en straks weer een flinke hap kaarten ongeldig maakt. Lullig voor de mensen die zo’n kaart hebben, maar de malafide bureaus moeten eens wat pijn gaan voelen. Ben blij dat Lowlands er zo serieus werk van maakt.

            /   Reply  / 
  6. toka

    Ja precies, wat Lowlands deed was geweldig. Het laat zien dat ze om de fans, mensen die al ver voor dat ze weten welke bands komen, geven.

    Ik hoop inderdaad ook dat nationlive eenzelfde soort actie onderneemt maar ik verwacht het niet.

    Hier zou echt veel strenger beleid op gevoerd moeten worden. Ik neem aan dat de artiesten en de organisatoren dit ook niet willen.

      /   Reply  / 
  7. hj

    En toch, en toch.. die bureaus voelen geen centje pijn als die tickets ongeldig gemaakt worden hoor. De mensen die met een veel te duur en uiteindelijk dus ongeldig kaartje blijken te zitten daarentegen wel. En daar zullen er eerst heel wat van moeten zijn voordat men niet meer zijn toevlucht zal zoeken bij dergelijke bureaus.

      /   Reply  / 
  8. hj

    Tsja.. geld terugvragen is natuurlijk leuk, maar zolang die bureaus legaal bezig zijn krijgt natuurlijk niemand zijn geld terug. Er is geen enkele reden waarom die bedrijfjes daar aan toe zullen geven, of het nu één of duizend mensen zijn die een boze brief sturen.

    Zolang er geen wettelijke actie ondernomen wordt is dit dus vooral heel lullig voor wanhopige fans.

      /   Reply  / 
    1. Bas

      Nou ja, legaal… De kaarten blijven toch ten alle tijden eigendom van Mojo of is dat niet zo?

      “U heeft kaarten gekocht maar die zijn niet meer geldig, wat nu?
      Vraag uw geld terug aan de tickethandelaar waar u uw kaartje heeft gekocht. De handelaar kan namelijk niet leveren wat u is toegezegd, namelijk toegang tot het evenement. Mochten ze dat niet doen, stuur dan een officiële brief. Hier is een voorbeeldbrief die u kunt gebruiken. Maak er dan ook melding van bij de Consumenten Autoriteit via http://www.consuwijzer.nl. Het kan ook helpen om consumentenprogramma’s zoals Kassa te informeren. Vaak houden deze programma’s een dossier bij. Ook kunt u aangifte doen bij de politie.”

      Maar goed, die wet moet er gewoon snel komen, klaar.

        /   Reply  / 
  9. Pingback: Nieuwe Muse komt op 14 september uit: The Resistance | Alternative

  10. Jasper

    Het concert in Frankrijk (Lievin) is nog niet uitverkocht. Ik heb 5 kaarten voor het concert van 31-10!!
    Is een stukje rijden maar als je net als ik uit Brabant komt is het goed te doen…zeker omdat het op zaterdag is..!!

      /   Reply  / 
  11. Pingback: Muse doet een Willy Wonka rond nieuwe single van The Resistance | Alternative

  12. Pingback: Alternative » The Resistance is klapper, extra kaarten voor Muse-concert in Ahoy’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>