Pavement geeft op 8 mei concert in Paradiso

Het was even geduld hebben, de afgelopen maanden druppelden er hier en daar tourdata binnen voor de reünie van Amerikaanse indierockband Pavement, maar hiep hiep hoera, daar is dan de Nederlandse concertdatum. Op zaterdag 8 mei treedt Pavement op in de Amsterdamse Paradiso. Dat is een weekje voor All Tomorrow’s Parties in Engeland, waar de band rond Stephen Malkmus headliner is. Enkele dagen daarna is het vijftal ook in Brussel te zien, op dinsdag 18 mei in de Ancienne Belgique.

De voorverkoop voor deze concerten begint deze week nog. Tickets voor de Paradiso-show zijn vanaf zaterdag 5 december te koop via Ticketservice, maximaal twee per persoon, en kosten 32,50 euro, exclusief servicekosten en lidmaatschap. Wie naar Brussel zou willen: de voorverkoop voor Ancienne Belgique begint donderdag 3 december om 10.00 uur alhier. Deze kaartjes – maximaal vier per persoon – kosten 35 euro, exclusief bespreekkosten.

De datum 8 mei staat bij mij kortom roodomrand in de agenda. En nu maar hopen dat het tenminste net zo goed en leuk wordt als de twee shows die ik in die goede ouwe jaren negentig zag. Een overzicht van alle Pavement-shows wereldwijd tot nog toe, vind je hier.

Pavement – Summer Babe

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Pavement geeft op 8 mei concert in Paradiso

  1. Freakystyle

    Ik twijfel nog, omdat ik ze al elders ga zien vind ik 32,50 best veel. Maar nog 4 dagen om te twijfelen gelukkig.

      /   Reply  / 
  2. starlette

    Leg je 5 euro per maand weg ( in je hoofd uiteraard) en je staat met een smile in de lente op een zaterdag in paradiso bij pavementttt!!!!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Matador brengt Pavement-compilatie met 23 nummers uit | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>