Yeasayer geeft 20 maart 2010 concert in Paradiso

Vlak voor het begin van een nieuwe lente komt Brooklynse band Yeasayer voor een optreden naar Nederland. De band geeft kort na de release van nieuw, tweede album Odd Blood een concert in de Amsterdamse Paradiso, op zaterdag 20 maart 2010.

In het jaar na de release van opmerkelijk debuut All Hour Cymbals, waarop het viertal al naar hartenlust indiepop, psychedelica en Afrikaanse muziek met elkaar kruiste, was Yeasayer al volop in Nederland te zien, onder meer op het Haagse Crossing Border-festival. in de Amsterdamse Melkweg en in de Indiatent van Lowlands.

Van Odd Blood is voorproefje en tevens single Ambling Alp al te beluisteren: een behoorlijk toegankelijk popliedje met hevig stuiterende drums en een bijzonder weirde videoclip. Meer nieuw werk bestemd voor Odd Blood is hier te horen.

De voorverkoop voor Yeasayer in Paradiso begint op zaterdag 5 december om 10.00 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro, exclusief servicekosten en Paradiso-lidmaatschap.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yeasayer geeft 20 maart 2010 concert in Paradiso

  1. manfred

    VVK is vandaag al begonnen, tickets reeds in de pocket!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Review: Yeasayer – Odd Blood | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>