Gonjasufi neemt voor Paradiso-concert wél een band mee

Ook anno 2010 kan een album nog steeds compleet anders, weird en ver weg van deze wereld klinken vergeleken met alles wat je al eens hoorde. Dit is echter nog geen keiharde garantie voor geweldige optredens, zo bewees Gonjasufi begin vorige maand op het Roskilde-festival. De muziek kwam uit een laptopje bediend door hofnar Psychopop, meneer zelf gooide er wat versleten ‘make some noise’-kreten tegenaan en de wonderlijke, grillige muziek van vreemdste album van het jaar A Sufi And A Killer was – althans in het eerste half uur – niets te horen. In deze bezetting komt Gonjasufi ook naar Lowlands en Into The Great Wide Open, wat dan niet veel goeds belooft. Maar misschien loopt het wel heel anders met complete liveband? In die bezetting staat Gonjasufi op vrijdag 10 december in Paradiso te Amsterdam. 

Wellicht dat er dan ook herkenbare muziek van A Sufi And A Killer gespeeld wordt, al zal het nog niet eens meevallen om die rare mengeling van dub, hiphop, pop, soul, funk en overstuurde elektronica-gekte live te brengen. De kaartverkoop van het Paradiso-concert begint hoe dan ook zaterdag 7 augustus: tickets kosten 14 euro exclusief servicekosten en lidmaatschap.

Voor de nieuwsgierige Lowlands-gangers: Gonjasufi speelt op zondag 22 augustus in de X-Ray, om 16.00 uur. Je weet nooit of het in de Flevopolder opeens wél leuk is.

Gonjasufi – DedNd

Gonjasufi – She’s Gone (audio)

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gonjasufi neemt voor Paradiso-concert wél een band mee

  1. henk Veenstra

    Gonjasufi op Great Wide open was een regelrechte ramp! volle zaal , na een kwartier nog 30 mensen over die het wel konden waarderen omdat het zo zeldzaam slecht en amateuristisch was, lache! , oei, oei, oei. Goeie platen zijn blijkbaar geen garantie voor live.

      /   Reply  / 
    1. Stefan

      Op Lowlands was het ook een regelrechte aanfluiting. Vier nummers lang heb ik het volgehouden, maar daarna was het lachen me toch wel vergaan en ben ik de x-ray uitgevlucht.

        /   Reply  / 
      1. Joris Rietbroek Auteur

        Wel was het gister beregezellig met Gonjasufi in de festivalbus van Vlieland naar Amsterdam. Hij was langer gebleven op het eiland, omdat ‘ie het zo gezellig vond. Ben maar niet over z’n liveshows begonnen. Als je ziet dat je zalen en tenten leegspeelt, moet er op gegeven moment toch iets gaan dagen, zou je zeggen. :)

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>