Björk pakt uit met boxset vol mixen, video’s en live-registraties

Een soort samenvatting van wat IJslandse zangeres Björk allemaal heeft uitgevroten sinds de release van haar jongste solo-album Volta is op komst, in de vorm van een vrij uitbreide boxset getiteld Voltaic. Dus dát is er uiteindelijk geworden van dat beloofde project met die op tour opgenomen live-sessies. Voltaic bevat onder meer een dvd met beelden van optredens van de Volta-tournee in Parijs en Reykjavik. En iedereen die bij een Björk-concert was in Amsterdam of op Rock Werchter in 2007, weet dat het spectaculaire concerten zijn geweest, met de women only koperblazersgroep en dure speeltjes op het podium zoals de Reactable.

Ook te vinden op Voltaic: audio van het concert in Parijs, videoclips gemaakt door fans via Björk’s videocompetitie en tal van remixen van de veelkleurige nummers op Volta. De boxset bestaat in totaal uit twee cd’s (of lp’s, indien u dat wenst) en twee dvd’s:

DISC ONE (AUDIO) Songs From The Volta Tour Performed Live At Olympic Studios
DISC TWO (DVD) The Volta Tour Live In Paris, Live in Reykjavik
DISC THREE (DVD) The Volta Videos and the video competition
DISC FOUR (CD) The Volta Mixes.

De release van Voltaic wordt in maart verwacht, vooraf bestellen is mogelijk via Björk’s label One Little Indian.

Björk – Declare Independence (live @ Glastonbury 2007)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>