Iedereen klaar voor een bloedjehete Rock Werchter? Veel plezier!

Wilt u er na slechts één dag Rock Werchter pertinent niet bij lopen als een rode kreeft met de vellen eraan, vergeet dan zeker niet één ding in te pakken: zonnebrand. Jawel, dit wordt net als 2003 en 2006 – om de drie jaar dus? – een bloedhete editie van het grootste festival van de Benelux, met donderdag en vrijdag verwachte temperaturen van 26 tot 29 graden. Echte verkoeling volgt volgens de huidige voorspellingen pas zondag, met een graad of 23. Of misschien toch al op vrijdag, dankzij een stevige onweersbui. Verdere verhitting van de mensenmassa (80.000 man per dag) wordt verwacht tijdens optredens van onder meer Fleet Foxes, Oasis, Yeah Yeah Yeahs, The Prodigy, Nine Inch Nails, The Mars Volta, Lady Gaga, Kings Of Leon, Franz Ferdinand en anderen, zie daarvoor ook de tien harde must sees die we eerder al gaven.
En zo is de voorpret officieel niet meer te stuiten. Nog wat weetjes: wie via de mobiele telefoon op de hoogte wil blijven,kan de Proximus Mobile Festival Guide downloaden. SMS hiervoor WERCHTER NL naar 3060 en via een link die dan volgt wordt de Mobile Guide op de telefoon geïnstalleerd.

De organisatie van het festival wijst verder nog eens op het risico om kaarten op straat te kopen. Om dit tegen te gaan heeft het festival bij de ingang een bemiddelingskassa neergezet, waar mensen die een kaart teveel hebben deze aan mensen die nog een kaart zoeken kunnen doorverkopen. Voor een gangbare, redelijke prijs, nemen we aan.

De festivalcampings openen op donderdagochtend om 8:00 en geen minuut eerder. Eerder naar Werchter afzakken heeft geen enkele zin, aldus de organisatie, al zal dit duizenden enthousiastelingen niet tegenhouden. Festivalgangers kunnen enkel kamperen indien ze in het bezit zijn van een campingticket én een festivalticket. Wie nog geen ticket aankocht in voorverkoop, kan aan de ingang van de camping nog een kaartje kopen voor 22 euro. De campings zijn geopend van donderdag 2 juli om 8:00 tot maandagmiddag 6 juli.

Ready? Steady? Veel plezier, verslagen volgen in de loop van maandag.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Iedereen klaar voor een bloedjehete Rock Werchter? Veel plezier!

  1. Emile

    Wij zijn op zoek naar een telefoonnummer van de organisatie. We leveren zeer goedkoop energie vriendelijke grote koelingen voor de verhuur per direct voor de openlucht om thermo stuwing te verkomen. Graag contact met de organisatie.

    Met vriendelijke groet,

    Emile

      /   Reply  / 
    1. Bas

      Je bent hier duidelijk aan het juiste adres Emile! Een Nederlands blog dat bericht over Rock Werchter, jullie komen er wel. :-)
      Hier komt het nummer trouwens:
      0900-wellichtisheteenideeomevenopdesitevanrockwerchterzelftezoekeniknoemmaarietshoor:
      http://www.rockwerchter.be

        /   Reply  / 
    2. Alexander

      Hier: googletranslateistochnietalles.nl

        /   Reply  / 
  2. Arend

    Ik heb er zin in :D

      /   Reply  / 
  3. RadioMad

    Wellicht tot aankomende weekend een keer.

    Niet op de camping (want A6), maar op het terrein dan.

      /   Reply  / 
  4. Geluksknikker

    En op de één of andere manier ligt de gevoelstemperatuur op Werchter altijd een paar graden hoger. Weinig afkoeling van de wind en ook tamelijk weinig schaduwrijke plekken. Het terrein op Werchter gaat dan ook altijd zo lekker ruiken!

      /   Reply  / 
  5. renato

    Aanradertje: Mogwai

    Gezien in de Effenaar op 1 juli 2009

    Heb wel effe geduld, na het rustig warmdraaien culmineert het optreden en de individuele nummers tot een fantastische muur van geluid.

    Toegift My Father, My King grandioos, duur bijna 30 minuten. Helaas zal dat voor het festival geen optie zijn.

    Nietemin, geniet ervan.

      /   Reply  / 
  6. Milo

    Toen ik vorig jaar op Werchter was (eerste keer dat ik er was + dat ik Radiohead zag :) ) was het weer helaas ietsje minder, bofkonten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>