Motel Mozaïque 2010: Rain Machine, Isbells, The Strange Boys

De boekers van Rotterdams muziek- en kunstenfestival Motel Mozaïque zijn inmiddels goed op stoom voor de komende editie, zeker op muziekgebied. Onlangs werden onder meer de klinkende namen van Mumford & Sons en Fuck Buttons aan de line-up toegevoegd, nu is bekend dat ook TV On The Radio-gitarist Kyp Malone (foto) in het tweede weekend van april naar de havenstad komt onder zijn solo-alias Rain Machine. Nieuwe Belgische folkpop-revelatie Isbells is ook van de partij, evenals de rock ‘n rollband uit Austin, Texas The Strange Boys. Jazzy gekte op z’n Japans is er van het zeskoppige The Soil & ‘Pimp’ Sessions, terwijl Three Trapped Tigers is geboekt voor rauwe, overstuurde elektronica met een poprand. 

Kelpe speelde eerder al met Aphex Twin en Holy Fuck en maakt opzwepende elektronica met een hiphoprand, zo belooft het programma tot nu toe. Ook een nieuw blad aan de Excelsiorboom is van de partij op Motel Mozaïque 2010: onder de naam Eckhardt heeft Rik Elstgeest een solo-album gemaakt in een muzikale traditie van Johnny Cash en Leonard Cohen, na eerder muziek te hebben gemaakt in de band Kopna Kopna en met theatergezelschappen Touki Delphine en De Veenfabriek.

De kaartverkoop voor Motel Mozaïque 2010 op vrijdag 9 en zaterdag 10 april is een tijdje terug al begonnen, het overzicht van de prijzen luidt als volgt:

Dagkaart programma voor vrijdag 9 of zaterdag 10 april 2010: € 30
Passe-partout programma voor 9 én 10 april 2010, exclusief slapen: € 55
Slaapkaart voor vrijdag 9 of zaterdag 10 april 2010, inclusief ontbijt: € 25

Programma-overzicht tot nu toe:
Donderdag o.a. TV Buddhas (gratis)
Vrijdag o.a. Mumford & Sons, Fuck Buttons, Rain Machine, Mulatu Astatke & The Heliocentrics, Admiral Freebee, Isbells, Three Trapped Tigers;
Zaterdag o.a. Angus & Julia Stone, Soil & “Pimp” Sessions, Fink, Mount Eerie, Hudson Mohawke, Crystal Antlers, Nicolai Dunger, The Gaslamp Killer, Daedelus, LoneLady. Op vr. en za. kunst en theater van Bier & Brood, Springville, United-C, t.r.a.n.s.i.t.s.c.a.p.e, Eckhardt/De Veenfabriek e.a.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Motel Mozaïque 2010: Rain Machine, Isbells, The Strange Boys

  1. Pingback: Motel Mozaïque 2010: Band Of Horses, Everything Everything | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>