‘Het hele hyperige is van Lowlands af en dat is goed’

Na een stilte van een paar weken was er gisteren eindelijk weer nieuws rond Lowlands. Niet alleen waren er een aantal nieuwe namen, maar er kwam ook het nieuws dat het festival uitverkocht is. Festivaldirecteur Eric van Eerdenburg laat in een interview met 3voor12 weten dat hij wat hem betreft prima is dat het dit jaar wat langer duurde totdat het uitverkocht was.

“Het hele hyperige is er vanaf”, aldus Van Eerdenburg. Volgens de festivaldirecteur voelden de mensen zich de afgelopen jaren ‘een beetje gechanteerd’ om een kaartje te kopen terwijl er nog geen namen bekend waren. Nu konden veel mensen nog rustig wachten of er iets voor hen bijzat.

Woordvoerder Bente Bollman nuanceert in hetzelfde interview ook de suggestie dat mensen een beetje uitgekeken zijn op het festival. Dat werd door verschillende media geopperd na de start van de voorverkoop op 1 februari. “Het is nog niet zo lang geleden dat je vlak voor het festival nog een ticket kon kopen, we verkopen pas 4 jaar in no time uit. We verkochten er 1 februari wel 50.000 en die laatste 5.000 zijn echt gedruppeld.”

Van Eerdenburg wilde verder nog niet veel los laten over de headliners. Queens Of The Stone Age is zeker één van de afsluiters, maar de festivaldirecteur wilde niet bevestigen noch ontkennen of dat ook voor Stromae en Skrillex geldt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>