Nieuwe Video van The Rosebuds!

Toen Ivan en Kelly twee jaar geleden in een heftige echtscheiding werden geworpen, leek het voorbij met The Rosebuds. Het koppel dat de ruggegraat vormde van deze veteranen uit North Carolina was voorgoed klaar met elkaar. En toen gebeurde het onmogelijke: ze kregen inspiratie. In plaats van te gaan zitten rouwen, besloten ze er een plaat van te maken. Waar doen we het anders voor? Loud PLanes Fly Low was het resultaat, een fantastische LP vol boeiende momenten. Nu is er een prachtige video bij hun eerste single. Klik voor meer!

The Rosebuds gaan al een tijdje mee, maar op de een of andere manier zijn ze nooit uit geraakt. Ze komen van vruchtbare grond, want ze touren deze zomer met hun goede vriend Justin Vernon. Die kennen jullie wel. Als Bon Iver heeft hij mij zojuist aan het huilen gemaakt met een cover van Bonnie Raitt. Als je al niet moest huilen om het origineel (hier) dan ga je voor de bijl bij deze cover:

Maar goed, North Carolina heeft dus best wel wat te bieden. En vandaag dus een fijne videoclip van een fijne band. Hier is de nieuwste van The Rosebuds, Woods. Oh en hier kun je klikken als je een ander nummer van hun nieuwste plaat wil downloaden (gratis!) en hier kun je klikken als je een interview met ze wil lezen op het beste muziekblog ter wereld (naast Alternative uiteraard). Fijne avond.

The Rosebuds – Woods from Merge Records on Vimeo.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>