Klaxons, Tori Amos, Kaiser Chiefs op Rock Werchter

Tori AmosZe weten daar in Rock Werchter niet van ophouden. Het festival heeft vandaag, de dag voor het begin van de voorverkoop, nog een stapeltje namen bekend gemaakt. En dat zijn zeker niet de minsten. Ten eerste komt niemand minder dan Tori Amos op zondag 1 juli naar Werchter voor een optreden in de Pyramid Marquee. Over verrassingen gesproken, die zagen we niet aankomen. Ook al heeft mevrouw al tien jaar geen fatsoenlijke plaat meer afgeleverd, live is het altijd raak. In diezelfde tent is die dag de bewierookte Damien Rice te zien. Spannende soloartiesten dus op de zondag, met verder nog !!! (chk chk chk) op de Main Stage. Op vrijdag 29 juni krijgen we op de Main Stage Kaiser Chiefs erbij. Hun nieuwe plaat Yours Truly, Angry Mob komt komend weekend uit. Op hetzelfde podium kunnen we op zaterdag 30 juni ook Keane zien, terwijl in de Marquee Klaxons, Arno en jawel, The Good, The Bad And The Queen aantreden. De trouwe lezer van dit blog weet dat ik vooral met die laatste toevoeging zeer gelukkig ben. Met Gabriel Rios - dag nog onbekend – dan weer minder.

Eerdere namen die festivaldirecteur Herman Schueremans al naar buiten bracht waren onder meer Pearl Jam, Muse, Chemical Brothers, Björk en Metallica. Door al die grote namen zagen we al wel dat de ticketprijs flink de hoogte in is geschoten. Een dagkaartje kost dit jaar 75 euro, voor 160 euro heb je een combiticket, exclusief camping.

Voor mij wordt dit programma meer en meer de moeite om dit jaar weer eens naar Werchter af te reizen. Voor jou ook? In hoeverre zou Pinkpop nog in de buurt komen van het niveau van dit voorlopige programma?

Lees ook:
- Metallica en Pearl Jam maken Rock Werchter duur
- Björk, Beastie Boys, Bloc Party op Rock Werchter
- Pearl Jam, Muse, Chemical Brothers op Rock Werchter

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Klaxons, Tori Amos, Kaiser Chiefs op Rock Werchter

  1. Roppie

    Dan moet je toch eens goed naar Scarlet’s Walk luisteren hoor. Voor mij nog altijd een vergeten parel

    Ok toegegeven, haar laatste cd was wel ondermaats.

      /   Reply  / 
  2. lilo

    Zalig om te horen dat Tori onze Pyramid komt bezoeken!! ik sta alvast vooraan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>